Digiboat specialist in navigatieapparatuur

Digiboat is erkend en gecertificeerd dealer van navigatieapparatuur. Digiboat vertegenwoordigt de merken B&G, Garmin, Lowrance, Mastervolt, Raymarine en Simrad. Digiboat levert navigatieapparatuur, bouwt de apparatuur in, repareert en biedt uitgebreide service. “Natuurlijk stellen wij apparatuur ook altijd af, wanneer dat nodig is. Mijn werk is pas klaar wanneer alles goed functioneert,” zegt Joël van der Kuur van Digiboat.

Als Digiboat uw navigatieapparatuur inbouwt, krijgt u niet twee, maar drie jaar aan-boord-garantie.

“Heeft u apparatuur van Raymarine, dan komen ze waar ook ter wereld bij u langs voor reparatie of vervanging, geheel kosteloos. Vaart u in de buurt, dan kom ik natuurlijk zelf om het probleem te verhelpen. Ook op afstand en via WhatsApp bied ik ondersteuning.”

Joël is al zijn leven lang gefascineerd door techniek. “Ik vind techniek erg interessant en ken inmiddels alle ins en outs. Ik houd mijn vakkennis goed bij, want er zijn veel ontwikkelingen in de navigatieapparatuur.” Joël vindt altijd de beste manier om de apparatuur in te bouwen en kijkt daarbij naar uw wensen en naar wat past bij uw schip. “Ik denk mee en samen met de klant komen we tot de beste oplossing. Dat wordt zeer gewaardeerd, want klanten komen altijd terug wanneer ze extra apparatuur aan boord willen.” Digiboat werkt uiterst nauwkeurig en zal ook nooit met vieze schoenen bij u aan boord stappen. “Ik weet maar al te goed dat eigenaren zuinig zijn op hun schip en daar houd ik rekening mee.”

Zoekt u een vakman en wilt u eerlijk en deskundig advies, neem dan contact op met Digiboat.